6/28/2014

#33

Glamour


A new shirt from the french Glamour..I think I will cut it down and make a crop top but anyway I wanted to show you before the 'transformation'. Combined simply with a denim skater, a black pearly necklace and light blue sunnies. I really adore these effortless combination for summer like a tee and a skater skirt and ready to go.
And a good advice for holidays, reading your favourite magazine in a foreign language is both fun & useful...not like my french is as good as I can read newspapers but at some point I need to start it, right?

Egy új felső a francia Glamourból... szerintem le fogom vágni crop topnak de még mindképp  szerettem volna megmutatni nektek az 'átalakítás' előtt. Egyszerű kombináció, farmer skater szoknyával, fekete gyöngyös nyaklánccal és világos kék napszemüveggel. Nagyon megszerettem ezeket az egyszerű szettek nyárra, egy felső, egy szoknya és már kész is egy komplett outfit.

És egy jó tanács ha külföldön járnátok és tanulnátok kicsit a nyelvet, vegyétek meg a kedvenc magazinotokat az adott nyelven, teljesen megéri! Nem mintha annyira jól beszélnék franciául, hogy egy komplett újságot eltudnék olvasni de valahol el kell kezdeni, nem?










skirt: H&M/ necklace: C&A/ sandals: Deichmann

XoXo


2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...